NTT DATA Vietnam would like to invite you to attend the seminar:

Seminar Secret of Improving Supply Chain Operations

We are pleased to inform that NTT DATA Vietnam will hold the seminar "Secret of improving supply chain operations" as follows:

In the Asia region, manufacturing companies have to face with the problem of effectively managing the operations in individual factory in accordance with the global and regional supply chain. In order to effectively manage and have a complete view of the whole supply chain from the factory to consumer, it is vital to establish centralized management of production plans and business data between factories. However, most of factories manage their business data by Excel and there is no investment for a management information system such as ERP. Even if there was a system, simple and easy-to-share Excel files are still being used.

In this seminar, we will present the golden rules for improving supply chain planning operations based on actual cases. In addition, we will introduce our integrated solutions that support Warehouse/ Inventory Management and Production Management which are particularly problematic among the processes of the supply chain. On the other hand, the discussion around the topic of "Transform your business by utilizing IT" may help you to accelerate your business.

We are very pleased to welcome you at the seminar.

Seminar overview:

Date and Time: 
August 25th , 2017 (Friday) 14:00 to 16:30 (Reception time: 13:30)

Venue:
Meeting room 1&2 – 3rd Floor at Novotel Suites Hanoi

Address: 
5 Duy Tan Street,Cau Giay District, Hanoi, Vietnam

Language:

Japanese, Vietnamese (simultaneous interpretation planned)

Target:

Managers, Directors of the manufacturing companies

Capacity:

50 people (first come, first served)

Participation Fee:

FREE

Application:

Please apply by phone or e-mail.

TEL:
+84-24-3766-7973 (Ext:5015) (Ms. Phuong)
※Japanese correspondence is possible

Email:
HN_EIT_Sales@nttdata.comメーラが開きます

AGENDA

Secret of improving supply chain operations

Time

Theme

14:00 - 14:05

5 minutes

Opening Greetings

14:05 - 14:15

10 minutes

Company introduction 

14:15 - 14:55

40 minutes

<Qunie Co., Ltd.: Mr. Sasakawa>

Secret of improving supply chain operations

14:55 - 15:00

5 minutes

Q&A

15:00 - 15:15

15 minutes

Tea break

15:15 - 15:45

30 minutes

<NTT DATA Vietnam: Mr. Sumitani>

Production management system conforming to Southeast Asia - Withdrawal from cumbersome Excel operation

15:45 - 16:15

30 minutes

<NTT DATA Vietnam: Mr. Mizuta>

Standardization of in-house logistics work by warehouse management solution  

16:15 - 16:30

15 minutes Q&A

*There is a possibility to change the time of each session.

References